DHL als extra bezorgdienst

DHL

DHL als extra bezorgdienst

Terras-pot.nl werkt al jaren met PostNL voor het versturen van haar pakketten, maar er gaat iets veranderen. Wij ervaren al sinds een lange periode een verminderde kwaliteit van de dienstverlening van PostNL voor uitlevering van onze pakketten. Zoals u wellicht weet verzenden wij uw bestellingen kosteloos aan u, echter daarvoor hebben we wel verzenders als PostNL nodig. Dat wij gratis verzenden neemt niet weg dat er wel degelijk kosten zijn gemoeid voor het versturen van pakketten. PostNL die voorheen een betaalbare partner is geweest heeft gemeend de prijzen met circa 30% te verhogen. Voor ons aanleiding om verder te zoeken naar een andere oplossing.

Na zorgvuldig vergelijken en vele gesprekken intern en extern hebben we de keuze gemaakt voor een combinatie van PostNL en DHL. Deels een kosten overweging, maar zeker het voordeel van DHL dat we grotere pakketten kunnen leveren. Dit was via PostNL nagenoeg onmogelijk en gaf altijd een hoop gedoe.

We zijn momenteel bezig de verzendapplicatie in onze webshop in te bouwen. U als klant zal hier vrij weinig van merken. Wanneer u bij ons besteld en uw bestelling is in behandeling, dan ontvangt u een email met daarin uw Track & Trace code. Zo kunt u op de hoogte blijven van de levering van uw Pakketten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.