Genesis serie bloempotten, top kwaliteit

genesis bloempotten

De genesis serie is een uitgebreide collectie bloempotten gemaakt door het bedrijf VECA. De bloempotten zijn dubbelwandig en hebben vele goede eigenschappen. We zullen er een aantal benoemen.

  • De bloempotten zijn UV bestendig, ze zullen dus onder de invloed van zonlicht niet de kleur verliezen of uitdrogen. Uitdrogen zou de potten kwetsbaarder maken en het risico op breuk vergroten.
  • Stoot vast, een veelgehoorde term, maar dit houd eigenlijk in dat als je tegen een pot aanstoot dat deze niet direct beschadigd. Natuurlijk kan alles stuk, maar deze potten zijn tegen iets meer bestand.
  • Vorstbestendig, dat zijn de potten tot minus 25 graden Celsius. Prettig dat u niet voor iedere nachtvorst uw potten binnen hoeft te zetten. Het materiaal is flexibel genoeg de kracht van ijsvorming aan te kunnen.
  • Kleurvast, de potten zijn via de zgn rotatie procedure gemaakt en zijn hierdoor door en door gekleurd. Een voordeel is dat een krasje niet gelijk een opvallende plek geeft.

Kortom een legio aan positieve eigenschappen voor de potten van deze serie. Er zijn vele verschillende varianten. Via deze link komt u bij het assortiment terecht.

bekijk onderstaand de promofilm van de Genesis serie

genesis serie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.