Levertijden bij Terras-pot

Wij trachten klanten van Terras-pot.nl altijd te informeren over de levertijden van hun bestellingen. Volg je bestelling online via DHL of PostNL  en blijf steeds op de hoogte van de levertijden.

We proberen natuurlijk altijd de orders zo snel als mogelijk weg te werken. Voor ons en voor u als klant is dat wel zo prettig. Natuurlijk kan het voorkomen dat we vertraging oplopen. Geloof me, de levertijden kunnen al snel oplopen tot enkele weken wanneer een product niet op voorraad is. We zullen trachten de levertijden zo kort als mogelijk te houden, maar helaas kunnen we dit niet altijd garanderen.

Op de website treft u bij ieder product de leverstatus aan, en tevens de verwachte levertijden. Hopelijk kunt u hiermee uw juiste keuzes maken.

Levertijden

PostNL

Volg uw bestelde artikelen via de TRACK & TRACE code van PostNL. Via onderstaande link kunt u de status van uw bestelling controleren. Het enige dat u nodig heeft is de Track & Trace code welke u per email heeft ontvangen.

Pakket volgen
DHL

DHL

Volg uw bestelde artikelen via de TRACK & TRACE code van DHL. Via onderstaande link kunt u de status van uw bestelling controleren. Het enige dat u nodig heeft is de Track & Trace code welke u per email heeft ontvangen.

Pakket volgen

Wat er ook gebeurt, dit mag u van ons verwachten

berser

Uw pallet zending wordt gratis bezorgd door berser logistiek

Wanneer uw bestelling een balletzending is, dan staat dit vermeldt bij de artikelen. Berser Logistiek handelt deze bestellingen voor ons af. Op de dag van levering ontvangt u circa een 30 minuten voor levering een telefoontje van de chauffeur. U wordt door onze binnendienst op de hoogte gehouden over de zending per email. Heeft u desondanks vragen, laat het gerust weten via email aan verkoop@terras-pot.nl

De beste aanbiedingen vindt u hier

alle aanbiedingen eenvoudig en overzichtelijk op een pagina.