Magazijn weer aangevuld

magazijn weer aangevuld

Was weer hard nodig, vandaag wederom het magazijn weer aangevuld. Levering van onze Italiaanse bloempotten kan lekker door blijven gaan zo. Het gaat hard en met het voorjaar voor de deur kunnen we wel wat voorraad gebruiken.

Helaas is het ieder jaar lastig in te schatten waar de druk van de verkoop op licht. Voor dit jaar hebben we via VECA in Italië de beschikking gekregen over een nieuwe kleur Rood. Voor ons een enorme aanvulling van het assortiment. Naast de introductie van Taupe en Brons konden we wel een mooie frisse kleur ter aanvulling gebruiken. We hebben het magazijn weer aangevuld met de bestaande en nieuwe artikelen.

Verder is er dit jaar extra aandacht voor de Matheria serie, mooie en betaalbare plantenbakken. Voorzien van wielen en een waterreservoir. Compleet is denk ik het juiste woord voor dit product.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.