Over ons

Welkom bij Terras-pot. 

Mijn naam is Kim van Aanholt. Samen met mijn vader Gijsbert van Aanholt ben ik in 2009 Terras-pot begonnen. Regelmatig vraagt iemand me hoe dat zo gekomen is en hoe we de keuze voor onze producten maken.

Waar en hoe het begon voor Terras-pot

Gijsbert is de eigenaar van Vasi, een bedrijf dat kweek- ensierpotten levert voor de handel en kwekerij. Daarvoor bezoekt hij regelmatig de producenten in Italië. In de catalogi die hij meebracht, ontdekte ik ook prachtige terraspotten, plantenschalen en bloembakken.

Eerst leken die me gewoon wel leuk voor onze eigen tuin. Maar iedereen die de bloempotten zag, vond ze ook mooi. En zo werd het idee geboren, samen een webwinkel te beginnen.

Het begon met de verkoop van een klein assortiment van één leverancier. Tegenwoordig maken we regelmatig samen een rondreis om verschillende Italiaanse producenten te bezoeken. Dan bekijken we de nieuwste producten en kiezen we het assortiment voor het komende seizoen.

Onze terraspotten

We hechten grote waarde aan kwaliteit. Daarom verkopen we alleen potten die gemaakt zijn volgens de zogenaamde rotatie-procedure. Hierdoor zijn de plantenbakken uit één stuk en zitten er geen naden in. Dit maakt al onze producten wintervast. Wel zo handig in ons klimaat…

Ook zijn onze bloempotten kleurecht en stootvast – en dus duurzaam. Je hebt er jaren- en jarenlang plezier van.

In de loop der jaren is het assortiment flink veranderd. De trends veranderen, nieuwe kleuren en modellen verschijnen en er zijn ontwikkelingen, die tot nieuwe producten leiden.

In het begin was de kleur terracotta (zoals van de originele Toscaanse potten) nog een hit. Vandaag hebben we vooral moderne kleuren in de collectie. Een aantal jaren geleden was de traditionele Toscaanse pot geliefd. Tegenwoordig versturen we vooral de hoge modellen en de strakke potten.

Achter elke terraspot staat een sterk team van Italiaanse topontwerpers en ervaren technici. En we zoeken bij elke producent natuurlijk de mooiste modellen en kleuren uit.

 

Verlichte bloempotten en objecten

Een aantal jaren geleden zijn er ook verlichte bloempotten bijgekomen. Die hebben we nu in allerlei vormen en maten. U kunt daarbij kiezen tussen wit licht en een RGB-paket waarbij u zelf met de kleur kunt spelen.

Die vind ik zelf heel leuk. Ieder seizoen een andere uitstraling. Met kerst is hij bij mij rood of groen en staat de kerstboom er in. Met pasen is hij geel en gevuld met narcissen. En tijdens een feestje laat ik de kleur steeds veranderen. Inderdaad, ik geniet zelf ook volop van onze potten…

Intussen hebben we ook verschillende objecten in de webshop. Bollen, kubussen, zuilen, cilinders – er is voor elke omgeving wel iets moois te vinden.

Voor bedrijven

Intussen staan onze terraspotten ook in veel kantoren, showrooms en bedrijven. Bijvoorbeeld als blikvanger bij de ingang van een sauna, als decoratief element tijdens exposities of als afscheiding tussen bureaus in een kantoortuin. Als u advies nodig heeft voor uw specifieke omgeving, neem dan gerust contact met ons op.

Showroom

We hebben geen winkel en verkopen alleen online. Maar toch wil af en toe wel iemand een pot in het echt zien. Daarom hebben we in ons magazijn in Ede een showroom ingericht. Hier kunt u van alle potten de kwaliteit zelf beoordelen. U kunt de potten zien en voelen en beoordelen of de pottenvoor uw specifieke situatie geschikt zijn. U kunt de showroom alleen op afspraak bezoeken. Dit voorkomt dat u wellicht voor een gesloten deur staat. Dus even bellen of mailen voor u naar Veenendaal komt.

Voor enkele bloempotten hebben we ook een afhaalkorting. Kijk daarvoor op de sale pagina

Scherpe prijzen

Omdat we de potten zelf importeren, kunnen we u topkwaliteit tegen een heel vriendelijke prijs aanbieden. Vergelijkt u onze prijzen maar eens met andere aanbieders van terraspotten met een vergelijkbare kwaliteit: U zult aangenaam verrast zijn.

Facebook

Volg onze ontwikkelingen op de voet. Nieuw assortiment, aanbiedingen en overig nieuws zullen we hier gaan brengen.

Twitter

We tweeten er wat op los, volg jij ons al?