Problemen bij PostNL

Levertijden

Net als vele andere online aanbieders, zijn wij afhankelijk van de dienstverlening van de diverse transportbedrijven in het land. Aangezien wij gebruik maken van de dienstverlening van PostNL hebben we dan ook te maken met de mogelijke vertragingen welke ontstaan bij PostNL.

Wij hebben geconstateerd dat er de laatste weken nogal wat problemen zijn ontstaan bij PostNL, wat ertoe heeft geleid dat onze klanten langer op de bestellingen moesten wachten.

Wij hebben dan ook gemeend u dit te moeten melden. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel als mogelijk geleverd kan worden, echter hebben wij geen invloed op de werkwijze van PostNL.

Wij hanteren een verzendbeleid dat normaalgesproken uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen bij u moet bezorgen. Hier kan op dit moment echter geen garantie voor worden gegeven. Onze excuses voor eventuele ongemakken hieromtrent.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.