Retouren bij Terras-pot.nl

Retouren zijn bij Terras-pot.nl eenvoudig te verwerken. Vraag uw retour aan via deze pagina. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie en retourzegel. Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over retouren en de verwerking van retouren schroom niet om ons deze te laten weten. U kunt onze gegevens vinden op de contactpagina.

Retour aanmelden

Vul onderstaand formulier in om uw aankopen te retourneren.
  Sfeer  impressie

  Retour procedure

  U kunt een retour bij ons eenvoudig aanvragen. Onderstaand het hoe en wat duidelijk uitgelegd.

  Aanmelden

  Wanneer u een artikel retour wilt sturen dan kunt u dit doen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Meldt uw retour aan via het digitale retourformulier aan de linkerzijde.

  Verpakking van uw retourartikelen

  U dient de retouren in de originele verpakking te retourneren of een gelijkwaardige. Verder dienen uw producten onbeschadigd en ongebruikt te worden geretourneerd. Producten mogen niet worden gestapeld , mits gestapeld ontvangen.

  Verzendlabel voor het retourneren

  U als klant bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de artikelen. Wij zullen u een retourlabel sturen per email. Dit label kunt u printen en op de artikelen plakken. vervolgens kunt u de artikelen inleveren bij een PostNL servicepunt. Online kunt u vinden waar u hiervoor terecht kunt.

  Pallet zending retourneren

  Wanneer u een pallet zending wenst te retourneren, dan dient dit ook weer op een pallet te gebeuren. Dit proces heeft iets meer om het hand, wij zullen u na aanmelding dan ook contacten voor het maken van een afhaal afspraak. Ook de kosten voor het ophalen van een pallet zullen in rekening worden gebracht.

  Pallet artikelen herkent u aan deze afbeelding in de webshop.

  retouren

  Kosten retouren

  Zoals aangegeven brengen we kosten in rekening voor het retourneren van een product. De volgende tarieven hanteren wij hiervoor.

  Nederland

  klein pakket: €10,50 per pakket
  Dit betreft alle potten met een diameter t/m 50 cm en een hoogte t/m 99 cm

  groot pakket: €15,50 per pakket
  Dit betreft alle potten met een diameter tussen 51 en 57 cm en een hoogte t/m 130 cm

  Pallet zending: €69,00 per pallet
  Alle artikelen met een diameter vanaf 58 cm en de hoogte is maximaal 160 cm

  België

  klein pakket: €14,50 per pakket
  Dit betreft alle potten met een diameter t/m 50 cm en een hoogte t/m 99 cm

  groot pakket: €18,75 per pakket
  Dit betreft alle potten met een diameter tussen 51 en 57 cm en een hoogte t/m 130 cm

  Pallet zending: €95,00 per pallet
  Alle artikelen met een diameter vanaf 58 cm en de hoogte is maximaal 160 cm

  Uitbetaling retouren

  Na binnenkomst zullen wij de door u bestelde en geretourneerde artikelen controleren. Deze dienen ongebruikt te zijn. Tevens degelijk verpakt opdat transport schade uitblijft. Wanneer het artikel voldoet aan deze normen zullen we de terugbetaling in werking stellen. In uw account in de webshop kunt u een creditnota vinden en downloaden. De kosten van het retourneren zijn in mindering gebracht op de uitbetaling. Wij zullen binnen 5 werkdagen na aanmaak van de creditnota de uitbetaling aan u verzorgen. Wij zullen de uitbetaling doen aan het bankrekeningnummer waar u ook mee heeft betaald.