Service verlening bij Terras-pot.nl staat op 1

service verlening bij terras-pot.nl staat in een hoog vaandel. Graag hebben we onze klanten tevreden. Service verlenen is meer dan alleen een potje leveren, maar ook onze klanten voorzien van de nodige informatie en nieuws behoort bij onze taken. Op deze pagina leest u meer over onze service en diensten, leveranciers en meer…

Eerste hulp na aankoop..

Onderstaand een overzicht van hoe om te gaan met uw terras-pot….

Onderhoud van uw terraspot

Uw terraspot kan natuurlijk op termijn vervuilen. De dagelijkse blootstelling aan de elementen en het contact met potgrond of tuinaarde kan de potten vies maken.

Hoe u het beste uw potten kunt reinigen is als volgt.

1. U neemt bij lichte vervuiling de potten af met een vochtige doek. Reinigingsmiddelen zijn niet aanbevolen, echter een klein beetje glasssex kan helpen.

2. Wanneer uw potten zwaar vervuild zijn, door aanslag of grondresten, dan is het reinigen met een hogedrukreiniger een goede oplossing. De potten zijn kleurvast en kunnen echt wel tegen een stootje. Spuit de potten schoon en loop de erge vlekken na met een doekje of spons

Welke schoonmaak artikelen kunt u niet gebruiken?

Om uw terraspotten schoon  te maken kunt u veel middelen gewoon gebruiken. Wat echter slecht is voor de potten en de kwaliteit van het kunststof zijn bijtende, schurende en oplossende middelen.

Middelen als :

Chloor, Azijn, Aceton, spiritus, ammoniak, zoutzuur, Jif schuurmiddel, Brillo sponsjes en schuursponsjes

adviseren wij niet te gebruiken bij de reiniging en het onderhoud van de terraspotten.

Heeft u vragen hoe uw terraspot te behandelen, stel ze ons gerust.

Vragen over uw product? stel ze ons online

heeft u vragen over uw terras-pot, laat het ons gerust even weten. Denk hierbij aan vragen als hoe de pot te verzwaren, schoon te maken en wellicht hoe aan te planten. Laat het ons gerust even weten via het contactformulier. Wij zullen uw vragen binnen enkele werkdagen trachten te beantwoorden.

Heeft u al gekeken of uw vraag al gesteld is? Kijk een bij FAQ op de website, wellicht staat het antwoord daar er al bij.