Terras-pot.nl & VECA

terras-pot Gijsbert en Kim

We zijn als klein bedrijfje begonnen, echter heeft Terras-pot.nl na ruim 12 jaar al een aardige groei doorgemaakt. Tijd voor een kleine promo over ons bedrijf en de samenwerking met VECA.

Van het ontstaan van het bedrijf in 2009 tot aan dit moment is er wel veer gebeurt. We hebben het bedrijf zien groeien van een kleine onderneming tot inmiddels een redelijk grote speler op de markt van de kunststof bloempotten. Als je kijkt wat er allemaal is gebeurt, de tegenslagen maar zeker ook de successen, dan kijken we er met een goed gevoel op terug.

Kijk op de website op de over ons pagina voor ons verhaal over het ontstaan van het bedrijf en wat de intentie van dit bedrijf is. Wellicht is dit anders dan menigeen zou verwachten.

Trots op onze samenwerkingsverbanden

Trots op de goede relatie welke we onderhouden met onze Italiaanse leveranciers zijn we zeker. Het zijn en blijven Italianen :-).
Het bedrijf VECA S.p.a. is de grootste leverancier van artikelen voor Terras-pot.nl. Mede door de leveringszekerheid, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf kunnen we de producten consistent aan onze klanten aanbieden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.