Waar komen onze bloempotten vandaan?

VECA bloempotten

Een veel gestelde vraag is waar worden jullie bloempotten gemaakt. Een kijkje achter de schermen is wel op zijn plaats. Wij werken samen met enkele fabrikanten in Italië. Wij importeren artikelen voor de particuliere en ook de zakelijke markt.

Binnen ons bedrijf is een erg grote partij het bedrijf VECA S.p.a in Albettone. De hoge constante kwaliteit maakt VECA tot één van onze beste leveranciers. Een zeer groot assortiment consumenten producten van zeer hoge kwaliteit. In onderstaande video treft u de fabriek en haar medewerkers aan, wellicht om een druk te krijgen wat er allemaal aan vooraf gaat.

Bloempotten fabriek VECA S.p.a

We hebben naast deze leverancier nog meer Italiaanse producenten onder onze hoede. Deze hebben echter binnen ons assortiment een veel kleiner aandeel. Het gaat om de bloempotten van het bedrijf ARCA, waar wij oa. de Shuttle terraspotten lijn van betrekken. Verder het bedrijf Plastecnic die levert ons de rigato serie. Kortom keuze te over als het gaat om product aanbod.

Wij hebben voor de webshop de keuze gemaakt voor de hoogste kwaliteit, duurzame terraspotten. Artikelen waar onze klanten jarenlang plezier aan kunnen beleven.

VECA bloempotten
ARCA Bloempotten
Plastecnic Bloempotten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.